Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij eettafels Ode aan de boom eiken esdoorn Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij onderzetter eiland kersenhout epoxy gepolijst Salontafel live-edge 2.0
blauw Arne Oostveen meubelontwerper meubelmaker onderzetter van kersenhout gegoten in zwarte epoxyhars en gepolijst Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij bestuurstafels tektonische platen massief bubinga hout
Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij vergadertafels massief hout grote afmetingen Arne Oostveen meubelontwerper meubelmaker theekistje vierluik bubinga notenhout oranje
Salontafel populier in epoxyhars gegoten op mat zwart gepoedercoat stalen onderstel Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij salontafel epoxy populieren loupe zwart mdf gietijzeren wielen Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij leestafel strak notenhout kersenhout
Arne Oostveen meubelontwerper meubelmakerij audiomeubel hijskraan zwevende schappen spanschroef constructie Eettafel frames iepenhout Arne Oostveen meubelontwerper meubelmaker theekistje brein kersenhout epoxyhars zwart mdf

 

Nieuws

-- 22 februari 2011 -- Nieuw strak ontwerp met een combinatie van mooi Hollands iepenhout met zwart mdf. Zowel iepenhout afgewerkt met white wash als met olie geven een schitterend contrast met het diepzwarte mdf.

-- 28 januari 2011 -- Prachtig bed met nachtkastjes afgeleverd in Amsterdam. Bijzonder mooi resultaat met de verlichting.

-- 18 november 2010 -- De ruimte voor de CU manifestatie bekeken en de verhalenverteller Raymond den Boestert en fluitist Mark Alban Lotz ontmoet die zondag 28 november de expositie iets extra's komen geven. Leuk.

- - 16 november 2010 - -
De website van de CU manifestatie ziet er goed uit. Kijk op http://www.sophiesal.nl/cu. De openingstijden zijn op donderdag- en vrijdagavond van 17:00 - 22:00 en zaterdag- en zondagmiddag van 13:00 - 19:00. De expositie is te zien van 25 november tot en met 19 december. Het event staat ook op LinkedIn.

- - 4 november 2010 - -
Eerste blik geworpen op Sophies AL. Een nieuwe plek van Sophies kunstprojecten op de Archimedeslaan 16 in Utrecht. Vanaf 25 november tot en met 19 december vindt daar de CU manifestatie plaats en is een deel van mijn werk te zien.

- - 12 september 2010 - -
Vierkante epoxy tafel op rank stalen onderstel gemaakt, nog net op tijd voor de woonbeurs.

- - 3 september 2010 - -
Een oud VW busje (T2b) gekocht. Hier ga ik een mooie en praktische inrichting voor ontwerpen en uiteraard het ideale rijdende reclamebord voor de meubelmakerij.

- - 16 mei 2010 - -
Aanmeldformulier voor Meesterlijk op de bus gedaan. Meesterlijk is een beurs op het gebied van ambacht en design en vindt plaats eind oktober in Eindhoven.

- - 11 mei 2010 - -
Foto's bewerkt van de nieuwe salontafel (klik hier) en het portfolio op de website van de meubelmakerij aangepast. (klik hier)

- - 8 mei 2010 - -
Nog net op tijd de nieuwste salontafel af om mee te nemen naar de expositie morgen. Het resultaat mag er wezen.

- - 3 mei 2010 - -
Op het laatste moment besloten om mee te doen aan een expositie i.v.m. de Giro d'Italia. Deze vindt plaats op 9 mei in Expo Houten en heet Giro Esperienza.

- - 14 april 2010 - -
In het kader van de week van het ambacht houd ik twee open dagen, of beter gezegd open werkplaats. Op zaterdag 17 en zaterdag 24 april van 11:00 tot 16:00. Adres: Lange Schaft 7-E, 3991 AP Houten. Dit is op bedrijventerrein De Schaft tegenover de fietsenmaker.

- - 10 april 2010 - -
Ik heb een indrukwekkend (al zeg ik het zelf) stoepbord gemaakt waarop tafelbladen van toekomstige bureaus en tafels getoond worden aan voorbijgangers.

- - 9 april 2010 - -
Een nieuwe website is in de lucht: www.houtenblok.nl . Tijdens de zoektocht naar bijzondere bomen voor tafelbladen kom ik uiteraard ook regelmatig bomen tegen die geschikt zijn om mooie rechthoekige blokken uit te halen die kunnen dienen als bijzettafel (kubus), zuil of sokkel voor beelden, of verwerkt kunnen worden in meubels.

- - 2 april 2010 - -
Helaas, de 100% Design beurs is afgelast vanwege een tekort aan exposanten.

- - 11 maart 2010 - -
Ingeschreven voor de woonbeurs die van 25 september tot en met 3 oktober 2010 plaatsvindt in de Rai in Amsterdam.

- - 10 februari 2010 - -
Ingeschreven voor de beurs 100% Design die op 3,4 en 5 juni 2010 plaatsvindt in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

- - 18 januari 2010 - -
Presentatie vernieuwde website www.arneoostveen.nl.

- - augustus 2009 - -
De laatste van de drie grote basismachine is geleverd en maakt de werkplaats compleet. Deze is nu voorzien van een grote formaatzaag, een lange vlakbank en een brede vandiktebank.

- - 2 februari 2009 - -
Eerste dag na verhuizing van de werkplaats naar een enorme hal met 234m2 oppervlakte en een hoogte van zo'n 7,5 à 8m.

- - maart 2008 - -
De naam 'doctorandus tafel' bedacht voor de meubelmakerij.

- - 14 januari 2008 - -
Ingeschreven bij de kamer van koophandel

- - februari 2007 - -
De knoop doorgehakt en besloten mijn vaste baan op te zeggen en als zelfstandige aan de slag te gaan. Zowel wat betreft ingenieurswerk als wat betreft de meubelmakerij.